Σάββατο 29 Νοεμβρίου 2014

ΓΙΑ ΠΟΣΟ ΑΚΟΜΗ ΘΑ ΚΕΡΔΙΖΕΙ Ο ΖΟΖΕ....?

Επιστρέφουμε σήμερα μετά από μία εβδομάδα με καλά ματσάκια και πολλές ευρώ-ευκαιρίες. Λόγοι τεχνικοί μας χώρισαν για λίγο αλλά συνεχίζουμε και εκτιμώ πως δεν θα επαναληφθεί.

Ξεκινώ σήμερα με το νησί. Αλήθεια, απορούσα μεσοβδόμαδα, πόσο θα πάει έτσι αυτός ο αντιπαθητικός πορτογάλος, και φυσικά αναφέρομαι στον Μουρίνιο. Χωρίς κάτι το εντυπωσιακό, με ορθολογικό και τετραγωνισμένο ποδόσφαιρο παίρνει τα φασούλια και συνεχίζει ακάθεκτη. Για να πω την αλήθεια δεν περίμενα τέτοια τσόντα με την Σάλκε, τον έχω σε εκτίμηση τον κοντοπούτανο τον Ντι Ματέο και περίμενα κάτι καλύτερο, αλλά  με διέψευσε.

Σήμερα λοιπόν θα τολμήσω την κόντρα! Οι μαυρόγατες της Σάντερλαντ είναι μία ομάδα που μου αρέσει πολύ. Πιστεύω ότι πέρυσι αδικούσε τον εαυτό της διότι και καλούς παίχτες είχε και έχει και φανέλα έχει. Έχει καλή νοοτροπία, παίζει επιθετικά και δεν θα μασήσει από το όνομα της αντιπάλου. Μην ξεχνάτε και τα περσινά που οι μαυρόγατες τους έκαναν πελάτες τους μπλε. Κόντρα λοιπόν με το 1Χ στο 3,20.
Στα υπόλοιπα του νησιού βλέπω το διπλό (3.90) της ΑΣΤΟΝ ΒΙΛΑ  στην ΜΠΕΡΝΛΙ ποντάροντας στην ποιότητα των φιλοξενούμενων.

ΓΚΑΖΙΑΝΤΕΣΠΟΡ- ΓΑΛΑΤΑ 2 (2.00). Επιτέλους έφυγε αυτός ο απατεώνας ο ιταλόμαφιόζος ο Πρατέλι και πιστεύω η ομάδα θα αντιδράσει, άλλωστε τα έχει όλα, παίχτες, διοίκηση, χρήμα, κόσμο, θα το πάρει.

ΤΟΥΛΟΥΖ-ΛΟΡΙΑΝ 2 (5.40) Δεν χάνει απόψε η Λοριάν! Ξεκόλλησε από τον πάτο και θα αρχίσει να ανεβαίνει, της έφυγε το άγχος μετά την νίκη της επί της Λανς, έχει και γάτο προπονητή, την ακολουθώ απόψε δυνατά. Όποιος θέλει κάλυψη παίρνει την διπλή ευκαιρία (2.30).

Αν δεν κέρδιζε μεσοβδόμαδα η ομάδα του Ζαρντίμ θα την μπουμπούνιζα σήμερα μέσα στη ΡΕΝ. Τώρα ψιλοκόλλησα. Όποιος το βλέπει δεν θα έχει άδικο να το παίξει. Εγώ πάντως θα το περιμένω στο live.

ΚΑΙ Ο ΠΑΠΑΣ ΜΑΖΙ ΜΑΣ!!!
  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου