Παρασκευή 21 Νοεμβρίου 2014

EΠΙΛΟΓΕΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ

Καλησπέρες και με το καλό η επιστροφή στα εθνικά πρωταθλήματα που έχουν και το ψωμί. Οι Παρασκευές και οι Δευτέρες είναι οι αγαπημένες μου ημέρες για ποντάρισμα. Λίγα ματσάκια, πολλά πονηρά και περίεργα, ιδανικές συνθήκες για στοχευμένο στοιχηματισμό, με πολλές ευκαιρίες στο live.

Πάμε να δούμε λοιπόν τί ξεχωρήσαμε για σήμερα.

ΜΕΤΣ- ΠΑΡΙ OVER . Όταν έχεις δύο τέτοιες ομάδες με έφεση στο γκολ, είτε μπάζουν είτε βάζουν και σου πουλάνε τα πολλά γκολ πάνω από 2.05, τότε φυσικά και έχει αξία. Άλλωστε η Παρί έχει παίχτες να το κάνει και μόνη της.

ΚΡΕΤΕΙΓ- ΝΙΜ 1 (2.16). Αν δεν πάρει και ο σημερινό ματσάκι η γηπεδούχος με νέο τεχνικό και τούμπα ψυχολογία, ποιο θα πάρει; Ο πρόεδρας των φιλοξενούμενων στην στενή για στημένα, τί άλλο θέλουμε ; ΑΣΣΟΣ  

ΦΡΟΖΙΝΟΝΕ-ΛΙΒΟΡΝΟ 2 DNB (2.20). Αρκετά τράβηξε η νεοφώτιστη, πιστεύω ότι η κατρακύλα ξεκίνησε στην Πεσκάρα και θα έχει συνέχεια. Δεν πάω στο ΞΕΡΟ ΔΙΠΛΟ μόνο και μόνο λόγω του αήτητου της έδρας. Μας πλήρωσε το Λιβόρνο την προηγούμενη εβδομάδα, γιατί όχι και απόψε.



ΤΙΧΟΥΑΝΑ-ΛΕΟΝ 2 (2.45). Μόνο με νίκη μπορεί να ελπίζουν οι "εσμεραλντας" για συμμετοχή στη Λιγκίγια. Καλύτερη ομάδα, θα κερδίσει για να έχουν και ενδιαφέρον τα αυριανά ματσάκια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου