Κυριακή 16 Νοεμβρίου 2014

ΈΧΕΙ ΨΩΜΙ Η SIGNIORA

Τελικά αυτή η εθνική, μας ταλαιπώρησε και χθες και εξηγώ αμέσως. Δυνατός ο άσσος της Ελβετίας ικανή να το κάνει το overaki από μόνη της όπως είχαμε προτείνει, βλέπω στο ημιχρόνιο κουλουράκια. Αμέσως πάω να μπουμπουνίσω το over 1,5 των ελβετών με αποδωσούλα 2,10, καθόλου άσχημα για διπλασιασμό των χρημάτων μας. Ξάφνου καρφώνεται στο μυαλό το εθνόσημο, βρε λες να μας την κάνουν και οι τυροκόμοι όπως και οι δικοί μας? 0-0 ημίχρονο, άσσος του 1,20, ισχυρό φαβορί ο γηπεδούχος με ανάγκη για την νίκη.... βρε λες???? Και το παρατάω. Τελικό 4-0. Τί είναι οι ελβετοι Ελληνάρες ή έχουν Σαρρή?
Πάμε στα σημερινά που έχουν ενδιαφέρον.
Ξεκινώ με Ιταλία Β. ΚΑΤΑΝΙΑ 2 DNB (2.05). Πολύ πίσω μένει αν χάσει ο φίλος μας ο Λέτο, ενώ είναι και καλύτερη ομάδα.
ΜΠΑΡΙ 2. Ομάδα πρωταθλητισμού η ομάδα του λιμανιού, έχει και κάτι "χρωστούμενα ", θα το πάρει το διπλό (2,50).
Κλείνω την Ιταλία με τον Άσσο του ΛΙΒΟΡΝΟ στο 2.00. Ακόμη διαμαρτύρονται οι διοικούντες στο Λιβόρνο για το μούφα πέναλτι στο προηγούμενο ματς που κόστισε και την ήττα. ΑΣΣΟΣ από εδώ μέχρι τον Μπερλουσκόνι.
ΨΑΡΟΚΩΣΤΑΙΝΑ 2 :ΕΘΝΙΚΟΣ ΓΑΖΩΡΟΥ 1 (2,20) και ΗΡΑ ΨΑΧΝΩΝ 2 (2.80) ΞΕΡΑ!!!
Όσο αφορά τα προκριματικά τί να παίξω τον άσσο των Τούρκων και των Βέλγων στο 1,20 ?Όχι δεν ασχολούμε με τέτοιες αποδώσεις αν και θα κερδίσουν. Κάτι μου έκανε το διπλό των Βόσνιων στο 3.10 πλέον, αλλά σαν πολλές απουσιούλες μαζέψαν οι μπλε και αποφάσισα να τους παρατήσω. Άσε που οι εβραίοι είναι και απρόβλεπτοι, εντός και εκτός (γηπέδου)!!!
Τέλος κλείνω με το 2  της ομάδας του παιχταρά ΣΚΟΚΟ μέσα στην ΤΙΓΚΡΕ, καλύτερη ομάδα αδικείται από την κατεχόμενη θέση. newells all boys 2 (2.80).

ΠΑΜΕ ΡΕ ΥΔΡΑΥΛΙΚΕ!!

  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου