Σάββατο 17 Ιανουαρίου 2015

ΤΡΙΑΔΑ ΜΕ ΔΥΝΑΤΟΥΣ ΑΣΣΟΥΣ!

Για σήμερα αποφάσισα να δώσω μόνο μια τριάδα την οποία θεωρώ & πολύ δυνατή. Βέβαια πολλά ματσάκια μου χάλασαν κατά την διάρκεια της εβδομάδος, καθώς τα υπολόγιζα για σήμερα με καλύτερες αποδόσεις. Για παράδειγμα, η Θέλτα ήταν σημειωμένη για το διπλαράκι αλλά η εμφατική της εμφάνιση στο Μπιλμπάο με κρατά πίσω και δεν θα την παίξω κοντράροντας την πληγωμένη Εσπανιόλ. Δεν μου αρέσει να παίζω ομάδες που είναι φαβορί! Ξενερώνω να περιμένω ένα σημείο που περιμένει κάθε άμπαλος που άνοιξε μία φυλλάδα που του έδωσε ματσάκια με αποδόσεις από 1.30 μέχρι 1.80 και έριξε τα λεφτά του "στα σιγουράκια". Πάμε στο ζουμί.


ΛΑΤΙΝΑ - ΒΙΤΣΕΝΤΖΑ 1 (2.00) Αδικείται η Λατίνα από τα αποτελέσματα και την βαθμολογική της θέση. Έχω πληροφορίες ότι οι παίχτες βλέπουν το συγκεκριμένο ματσάκι ως τελικό και δεν έχουν και άδικο. Μπορούν, Θέλουν και θα το Πάρουν!

Λοριάν - ΛΙΛ 1 (2.80) Αν νομίζετε ότι οι Λιλουά παίρνοντας τρία σερί παιχνίδια (ευκολάκια) έφτιαξε και ομάδα πλανάστε! Έχει πολλά κενά και δεν θα αντέξει στην δυνατή έδρα της Λοριάν.

ΤΟΥΛΟΥΖ - ΜΠΑΣΤΙΑ 1 (1.90) Δεν μου αρέσει η απόδοση αλλά το βλέπω πολύ. Σαν να παρατράβηξε η ρέντα της Μπαστιά, ώρα να μαζευτεί λιγάκι.

  ΚΑΙ ΜΑΚΡΥΑ ΑΠΟ ΚΟΚΚΙΝΕΣ....

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου