Δευτέρα 19 Ιανουαρίου 2015

ΠΛΗΓΩΜΕΝΟ ΘΗΡΙΟ....

Καλή ήταν η χθεσινή ημέρα και όσοι μας ακολούθησαν βγάλαν χαρτζιλίκι. Αλλά αυτό με τις κόκκινες κάρτες δεν μπορώ να το εξηγήσω, ότι παίζω παίρνει κόκκινη, αφού σκεύτομαι να συνοδεύω τα δελτία μου με στοιχήματα καρτών!!! Σήμερα κουπονάκι χωρίς πολλές υποσχέσεις. Βλέπω πολύ δύο παιχνιδάκια με όμοια χαρακτηριστικά τα οποία & παραθέτω.


ΕΒΕΡΤΟΝ -ΓΟΥΕΣΤ ΜΠΡΟΜ 1 & ΕΒΕΡΤΟΝ OVER 1,5 (2.00). Ποτέ δεν παίζω σημεία κάτω του 2.00 και ούτε σήμερα θα το κάνω, αλλά επειδή πιστεύω ότι η Έβερτον θα ξεσπάσει παίζεται το πάνω από 1,5 γκολ των γηπεδούχων σε αποδόσεις τουλάχιστον διπλασιασμού που προσφέρονται.

ΝΑΝΣΙ - ΟΡΛΕΑΝ 1 & ΝΑΝΣΙ  OVER 1,5 (2.10). Αυτός ο Άσσος είναι ΠΟΛΥ ΔΥΝΑΤΟΣ! Αξίζει και εδώ τα γκολ των γηπεδούχων ενώ ευκαιρία αποτελεί & ο Άσσος στο live betting άνω του 2.00.

ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ - ΚΑΛΛΟΝΗ 2 (3.25) Αγωνιστικά μεγάλο Διπλό αλλά επειδή είμαστε στο Μαρινάκειο πρωτάθλημα το ψιλό φοβάμε, αν και οι κρητικοί είναι στην football league ήδη μαζί με Νίκη & ΟΦΗ και δεν το ξέρουν. Ψάχνουμε τον τέταρτο λοιπόν αλλά σήμερα για μένα .....no bet

ΠΛΗΓΩΜΕΝΟ ΘΗΡΙΟ Η ΝΑΝΣΙ....

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου