Σάββατο 24 Ιανουαρίου 2015

ΔΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΑ ΔΙΠΛΑ.......

Περίεργα αποτελέσματα, απροσδόκητες ανατροπές, ύποπτα παιχνίδια, απ'όλα έχει το μενού κάθε εβδομάδα και ειδικά όταν πέφτει ο κόσμος με τα μούτρα. Έχω ξαναματαπεί ότι τα φαβορί δεν τα ακουμπάω, να με πάρει ο κόρακας και να μου πεί ότι το ματσάκι είναι μιλημένο, δεν το ακουμπώ! Διαλέγω λοιπόν για σήμερα:


ΠΕΡΟΥΤΖΙΑ - ΜΠΑΡΙ 2 (3.50) Δεν με πείθει κανείς ότι η ομάδα από το Μπάρι με τέτοιους παίχτες αδυνατεί να πάρει νίκη & παλεύει να μην κινδυνεύσει. Επιμένω ότι θα μπεί στα play off για την άνοδο & για να μην πλατιάζω μετά από δύο "πονηρά" θα επιβραβευθεί!

ΚΑΛΑΜΑΡΙΑ - ΛΑΡΙΣΑ 2 (3.00) Ξαφνικά δεν έγινε ομαδάρα ο Απόλλων του βορρά, οι θέσσαλοι θα κυνηγήσουν μέχρι τέλους την άνοδο αν και το βλέπω δύσκολο. Οι καλαμαριώτες αρκούνται με την άνετη παραμονή και χωρίς ιδιαίτερες φιλοδοξίες. Αν η Λάρισα σοβαρευτεί στα διοικητικά θα κάνει πολλούς να χάσουν τον ύπνο τους στον Βόλο.......

ΜΠΑΣΤΙΑ - ΜΠΟΡΝΤΩ 2 (3.10) Πιστεύω ότι η Μπαστιά έπιασε ταβάνι. Περίεργο ματσάκι μεσοβδόμαδα για την Μπορντώ & με περίεργη ανατροπή. Όταν είσαι καλό παιδί παίρνεις & τα δωράκια σου......

ΧΕΡΕΝΦΕΝ - ΦΙΤΕΣΕ 2 (2.80) Την Φίτεσε την είδα στο ματσάκι με την PSV και πήγα να μπώ μέσα στον υπολογιστή! Ακόμη δεν μπορώ να χωνέψω ότι μία ομάδα με 32 σουτ, εκ των οποίων 15 στο τέρμα, δεν μπόρεσε να σκοράρει και έχασε! Τώρα παίζει με την ομάδα με τις καρδούλες.....δεν γλιτώνει!



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου