Κυριακή 22 Φεβρουαρίου 2015

ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΔΙΗΜΕΡΟΥ

ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ - ΗΡΑΚΛΗΣ ΨΑΧΝΩΝ Χ (3.30) Δεν θα χαλάσει κανέναν, νέος προπονητής στα Ψαχνά, με αλλαγή ψυχολογίας στους παίχτες δεν είναι για τόσο χαμηλά το roster. Από την άλλη οι
γηπεδούχοι πάνε σε safe mode τον τελευταίο καιρό, με έναν βαθμό απομακρύνονται ακόμη περισσότερο από την πυρά του υποβιβασμού, γιατί για παραπάνω δεν είναι.

ΦΩΚΙΚΟΣ - ΖΑΚΥΝΘΟΣ 2 (3.00) Κάτι δεν έχουν πιάσει εδώ οι book! Ένα νησί ολάκερο ακολουθεί την ομάδα του Ιονίου & θα το παλέψει μέχρι τελευταίας ρανίδος. Ο ΦΩΚΙΚΟΣ προσπαθεί να κρατήσει τα προσχήματα, κάπου θα πάρει & αποτέλεσμα αλλά όχι εδώ!

ΓΚΙΝΚΑΜΠ - ΜΟΝΠΕΛΙΕ 2 (3.40) Έλεος πια με αυτή την ρέντα των γηπεδούχων! Έως εδώ! Δεν κερδίζει σήμερα, 3 ημέρες μετά την υπερπροσπάθεια στο europa league. Με την κάλυψη της ισοπαλίας καθίσταται ΑΧΑΣΤΟ!

ΜΑΛΙΝ - ΛΙΡΣ Χ2 (2.25) Εδώ που το έφτασε η ΛΙΡΣ δεν θα κολλήσει στο ΜΑΛΙΝ, το Χ βλέπω ως το πιθανότερο σημείο αλλά σε τέτοιες τιμές μας παίρνει και η κάλυψη του διπλού.

ΠΕΣΚΑΡΑ - ΚΑΤΑΝΙΑ 2 (3.00) Ξανά στα τάρταρα οι φιλοξενούμενοι υποχρεωμένοι να φύγουν με τους βαθμούς από την ΠΕΡΟΥΤΖΙΑ, την ομάδα την έχουν γιατί όχι.

Μ.Ι.Γ. - ΚΑΡΝΤΕΜΙΡ ΚΑΡΑΜΠΟΥΚ 2 (3.80) Εδώ ήρθε η ώρα να πληρωθούν οι Κούρδοι.......! Όποιος μας διαβάζει καταλαβαίνει.

ΓΙΑ ΚΑΘΑΡΑ ΔΕΥΤΕΡΑ:

AΙΝΤΡΑΧΤ ΜΠΡΑΟΥΝΣΒΑΙΓΚ- ΛΕΙΨΕΙΑ 2 (3.50) Ή εγώ θα χάσω το στοίχημα ή η RED BOOL  την διεκδίκηση της ανόδου από ΠΟΛΥ ΝΩΡΙΣ!

ΝΙΜ - ΣΟΣΟ 2 (3.10) Έμεινε πίσω η ΣΟΣΟ, πρέπει να ρεφάρει τις ήττες & η ΝΙΜ φαίνεται ως ιδανικός αντίπαλος!

ΑΜΟΛΑ ΚΑΛΟΥΜΠΑ!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου