Τετάρτη 4 Φεβρουαρίου 2015

ΑΥΤΗ......... & Η ΑΓΙΑ !!!

Τριάδα φωτιά την σήμερον! Δεν συνηθίζω να γράφω μεσοβδόμαδα αλλά μου αρέσουν πολύ τρία ματσάκια σήμερα. Βεβαίως δεν θα ασχοληθώ ούτε με τους Βεστφαλούς που θα τους παίξει στο 1.40 όλος ο πλανήτης, ούτε με την Ακτή Λιονταριού στο 1.60 και θα προτιμήσω να αράξω στην πολυθρονάρα μου & να τους βλέπω να ιδρώνουν χωρίς τα λεφτά μου. Θα προτιμήσω ομάδες που παρακολουθώ καιρό, ομάδες με κίνητρο και ικανότητες.


ΠΑΣ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ-ΒΕΡΟΙΑ Χ2 (2.20) Κάθομαι και βλέπω ενδεκάδες και ψάχνω να βρώ σε ποια θέση υπερτερούν σε ποιότητα οι παγουράδες, ή μήπως είναι σε καμιά τρελή φόρμα? με το στανιό τους πήραν τους φαίακες προχθές!

ΚΟΛΩΝΙΑ-ΣΤΟΥΤΓΚΑΡΔΗ 2 (3.30) Την Κυριακή τους λυπήθηκα τους Σουηβούς! Δεν κάνω καθόλου πλάκα, παίξανε μπαλάρα με την Γκλάντμπαχ και τελικά το φάγαν το παστέλι στο κρίμα! Ουραγοί, χωρίς περιθώρια, με αποφασιστικότητα πιστεύω ότι σήμερα θα είναι αυτοί που θα χαμογελάσουν τελικά. Άσε που & την επόμενη παίζουν με τον Γκουαρντιόλα!

ΚΑΜΠΟΥΡ-ΦΙΤΕΣΕ 2 (2.30) Το Σάββατο εάν δεν το έτρωγαν οι "Καμπουρηδες" στο 94 έπαιρνα 1900 ευρώπουλα με δύο πράσινα! Εντάξει ανταγωνιστικοί αλλά σήμερα θα περάσει ο τυφώνας Φίτεσε που παρέσυρε ολάκερο Αίαντα προχθές. Βλέποντας την βαθμολογία καταλαβαινόμαστε γιατί πάμε στο διπλό απόψε !

   ΕΝΑ ΔΥΝΑΤΟ ΚΟΡΕΟ ΤΩΝ ΟΠΑΔΩΝ ΤΗΣ ΦΙΤΕΣΕ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου