Σάββατο 7 Φεβρουαρίου 2015

ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΟΙ .........ΑΚΗΔΕΣ!

Μεγάλη την είχα την .... περιέργεια να δω τις αποδόσεις του "εμφυλίου" του Ηρακλείου. Αν σας έλεγαν πριν 20 ημέρες ότι θα έπαιζαν η ενισχυμένη ομάδα του Εργοτέλη με τις δυνατές μεταγραφές, σύνδεση με offshore (δώρα από τα κεντρικά του καταστήματος), με την U19 του ΟΦΗ, ένα παιχνίδι ζωής &
θανάτου για την παραμονή, τί θα παίζατε? Ρητορικό το ερώτημα, σήμερα λοιπόν γιατί 2.20 ο Άσσος του Εργοτέλη? Μήπως κάτι ξέρουν & δεν μας λένε? Ε λοιπόν καταντά αηδία! Πολλά μαζεμένα μαστορεύονται στην σούπερ ΛΙΓΔΑ & ΟΛΑ είναι για ΦΥΛΑΚΗ!!! Μόνο ένα το συμπέρασμα ότι σε αυτό το παιχνίδι ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΙΠΛΟ. Δηλαδή για όσους παίζουν τα μικρά & μπουμπουνίζουν διπλασιασμούς είναι δώρο! Δεν θα με απασχολήσει όμως διότι βασική μου αρχή (όχι απαράβατη πάντα) είναι ότι το στοίχημα δεν είναι ΠΡΟΠΟ, είναι παιχνίδι αποδόσεων!
Πάμε στα σημερινά.

ΣΑΝΤΖΧΑΟΥΖΕΝ - ΣΑΝ ΠΑΟΥΛΙ 2 (3.40) Τον Λίνεν τον έχω σε μεγάλη εκτίμηση (εμάς δεν μας έκανε) & η δουλειά του φάνηκε αμέσως. Σήμερα μετά από ένα μεγάλο χρονικό διάστημα που έκανε την δική του προετοιμασία στην ομάδα έχει την δυνατότητα να ξεκολλήσει από τον πάτο. ΤΟΝ ΕΜΠΙΣΤΕΥΟΜΑΙ!

Λ.Δ. ΚΟΝΓΚΟ - Ν.ΓΟΥΙΝΕΑ 1 (2.55) Αυτό το σπρώξιμο με τις διοργανώτριες δείχνει αδυναμία του αθλήματος να γεμίσει τα γήπεδα. Εδω όμως του έκραξαν ήδη & τα αποτελέσματα φάνηκαν με την Γκάνα. Ομάδα που δεν άξιζε να περάσει ούτε από τον όμιλο παίζει με την ομαδάρα του Κονγκό.

ΛΟΥΚΕΡΝΗ - YOUNG BOYS 2 (3.00) Δεν μπορώ να δικαιολογήσω τον φαβοριτισμό των γηπεδούχων.......... χωρίς την ύπαρξη ενός ........ΑΚΗ....

ΕΛΑ ΑΓΟΡΙ ΜΟΥ ΝΑ ΜΑΣ ΣΩΣΕΙΣ!!!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου