Σάββατο 28 Μαρτίου 2015

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΣΚ.

                   Κάθε μέρα κοιτώ το ημερολόγιο & σβήνω ημέρες σαν φανταράκι, περιμένοντας πότε θα φύγει αυτό το ξενέρωτο κουπόνι με τις εθνικές του 1.10 & του 1.30 & θα έρθει το ΣΚ πλήρους αγωνιστικής δράσης των πρωταθλημάτων. Όαση βέβαια κάποιες μικρές κατηγορίες που έχουν ενδιαφέρον & δεν κρύβω ότι 2-3 παιχνιδάκια τα παρακολουθώ μέρες τώρα. Δείτε τι σκέφτομαι για αυτό το ΣΚ.

Σάββατο

ΓΙΑΝΚΟΣΤΕΡΑ-ΛΟΥΓΚΟ 2 (3.50) Άσσο δεν βλέπω,, αντιθέτως βλέπω την φιλοξενούμενη τρένο που παρασύρει κάτι τέτοιες ομαδούλες. Ιδιαίτερο κίνητρο δεν βλέπω σε κανέναν & κάπου εδώ πιστεύω θα κλείσει το αήτητο σερί (πολύ τραβηγμένο) των γηπεδούχων.

ΒΙΤΣΕΝΤΖΑ-ΚΑΡΠΙ Χ (3.00) Θα βολέψει & τις δύο, αν βέβαια δεν είχαν και τις απουσιούλες τους οι γηπεδούχοι θα κοίταζα λίγο και το χάντικαπ του άσσου.

ΜΠΡΙΣΤΟΛ ΣΙΤΥ-ΜΠΑΡΣΝΛΕΙ 2 (6.00) Στις αναμπουμπούλα χαίρεται ο λύκος! Με το μυαλό τους στο τρόπαιο οι πρωτοπόροι λίγο θα υποψιαστούν την ερχόμενη γκέλα, με την φιλοξενούμενη σκληροτράχηλη ομάδα που δεν χαρίζει.

Κυριακή

ΦΛΙΤΓΟΥΝΤ-ΠΡΕΣΤΟΝ 1 (5.20) Μεσημεριάτικη ΜΠΟΜΠΑ από αυτές που μας συνηθίζουν οι Βρετανοί.

ΜΠΑΡΤΣΑ Β'-ΤΕΝΕΡΙΦΗ 1 (2.70) Θα βάλει & το χεράκι της η πρώτη ομάδα, θα σφίξουν λίγο & οι κώλοι, θα βγεί ο Ασσούλης, αλλιώς του χρόνου παρέα με την Εστέλα.

ΟΥΓΓΑΡΙΑ-ΕΛΛΑΣ 2 (3.30) Έχω εμπιστοσύνη στον Σέρχιο, δεν είναι παραλίας, άλλωστε ακούω κάτι για ΚΟΝΕ-ΦΕΤΦΑ-ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟ από την αρχή και μου αρέσει. Πάω στο Ξερό Διπλό του εγωισμού του Έλληνα.

   

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου