Κυριακή 8 Μαρτίου 2015

ΚΥΡΙΑΚΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ

Λίγα πράγματα για σήμερα το κουπονάκι, βέβαια υπήρξαν 4 ματσάκια που μου έκαναν το κλικ για να ασχοληθώ μαζί τους.Πάμε να τα δούμε.


ΟΦΗ - ΞΑΝΘΗ 1 (6.00) Πολλά τα ανταμώματα τω δύο ομάδων τελευταία, άνετα στο κύπελο οι φιλοξενούμενη την πρόκριση, άνετα όμως & στην βαθμολογία, αντιθέτως με τους Κρητικούς οι οποίοι καταθέτουν ψυχή σε κάθε παιχνίδι στην μάχη για την αποφυγή του υποβιβασμού. Άλλωστε πολλά πάρε δώσε τελευταία με τις ομάδες οι οποίες δεν "καίγονται" για βαθμούς. Για να πω την αλήθεια μου ήρθαν & κάτι συνειρμοί περίεργοι (Μαχλάς- Μαρινάκης-Πανόπουλος).....

ΓΚΙΝΚΑΜΠ - ΛΙΛ 2 (3.00) Δεν καταλαβαίνω τον φαβοριτισμό των γηπεδούχων, άλλωστε εκτιμώ ότι είναι & σε περίοδο ντεφορμαρίσματος. Ωραίο το 3άρι βάλσαμο για τους φιλοξενούμενους που έχουν ακούσει πολλά τελευταία από τους φιλάθλους τους. Από το μυαλό μου βέβαια δεν βγαίνει & ο συμβιβασμός της μοιρασιάς........ πάντως Άσσος δεν υπάρχει.

ΣΟΣΙΕΔΑΔ-ΕΣΠΑΝΙΟΛ 2 (3.90) Πολύ καλή ομάδα οι φιλοξενούμενοι, δεν βλέπω να χάνουν από την ομάδα του ασπρουλιάρη Μόγιες. Ο μεσοβδόμαδος αποκλεισμός από το κύπελλο θα λειτουργήσει ευεργετικά στους φιλοξενούμενους & θα παίξουν με εγωισμό.

ΜΠΟΑΒΙΣΤΑ - ΓΚΙΜΑΡΑΕΣ 1 (4.00) Ακόμη & με τις πιθανότητες να πάμε κάποια στιγμή θα κερδίσουν και οι γηπεδούχοι. Άλλωστε παρουσιάζονται εξαιρετικά βελτιωμένοι τον τελευταίο καιρό. Ήρθε η ώρα να γελάσει λίγο το χειλάκι τους απέναντι στην άνετη ΓΚΙΜΑ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου