Τρίτη 21 Απριλίου 2015

ΜΙΑ ΔΙΠΛΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΠΟΥ ΠΡΟΚΑΛΕΙ !!!

               Συνήθως το ΤΣΟΥ-ΛΟΥ ενδείκνυται για καναπέ, μπυρόνι, κανένα πιτσοειδές και απόλαυση της στρογγυλής θεάς από ανθρώπους που της μιλάνε & όχι ιδιαίτερο στοιχηματισμό. Άλλωστε όταν έχεις παίξει πιο πολύ βλέπεις αγχωμένα παρά απολαμβάνεις. Απόψε όμως θα παίξω.Όλα τα ματσάκια είναι εξαιρετικά ενδιαφέροντα, αλλά ειλικρινά έχω εστιάσει σήμερα στην ΠΑΡΙ & αύριο ΜΑΔΡΙΤΗ!  
 
                        Δεν λέω, ασήκωτη φανέλα η Βαυαρική αλλά & οι δράκοι δεν είναι κότες, δράκοι είναι & περιμένω σήμερα να πετούν φωτιές. Μην παρεξηγηθώ, δεν λέω ότι θα προκριθεί κάποιος αλλά οι αποδόσεις δεν αξίζει να παιχτούν. Άκου εκεί 1.90 η πρόκριση της Μπάγερν, με δύο μπαλάκια στην πλάτη,  χωρίς ΡΟΜΠΕΝ-ΡΙΜΠΕΡΙ & την γκρίνια για τον Iσπανό μαέστρο να εντείνεται....Ίσως στο live & ανάλογα με την εικόνα του αγώνα.         
Πάω αμέσως στην ξεκάθαρη επιλογή μου για ποντάρισμα
              ΜΠΑΡΤΕΛΟΝΑ-ΠΑΡΙ Σ.Ζ. Χ2 (3.00) Λες & το πρώτο παιχνίδι έληξε υπέρ των Γάλλων & η γηπεδούχος καίγεται για την νίκη. Λες & απέναντι της έχει καμιά ομαδούλα της σειράς. Περιμένω μια ΠΑΡΙ που θα βγάλει πολύ τσαμπουκά & έναν ΙΜΠΡΑ με τον εγωισμό να ξεχειλίζει! Είναι πολύ αλαζόνας αλλά & συνάμα παιχταράς ο "άτιμος"! Δεν βλέπω Άσσο & είμαι διατεθειμένος να πληρώσω για να το μάθω!
                Για την Γιούβε δεν λέω τπτ, η πρόκριση δεν είναι τόσο εύκολη για τους ιταλούς αλλά δεν μου πάει & το χέρι στην κόντρα. No bet
                Αύριο η καρδιά της παγκόσμιας ποδοσφαιρικής κοινότητας θα δονεί στην Μαδρίτη. Στοιχηματικά αδιάφορο (ειδικά μετά τις τελευταίες απουσίες της βασίλισσας), μπαλαδόρικα όμως θα μας χορτάσει, είναι & αυτή η γηπεδάρα το ΜΠΕΡΝΑΜΠΕΟΥ που σε φτιάχνει.....δεν κρατιέμαι.
                Θα κλείσω με europa league. 4.00 το διπλό των Βέλγων......????!!!! κάτι δεν μου πάει, σαν πολύ δεν είναι......



 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου