Παρασκευή 24 Απριλίου 2015

ΤΑ ΠΡΟΦΑΝΗ & ΤΑ ΠΟΝΗΡΑ......

                 Ο τίτλος της σημερινής ανάρτησης τα λέει όλα. Προβληματίστηκα λιγάκι διότι εκτός από το αγωνιστικό υπάρχει & ο εξωτερικός παράγοντας στοίχημα..... Αποφάσισα λοιπόν να προτείνω ότι βλέπω, ζυγίζοντας & τα δύο. Για να δούμε.


ΟΥΦΑ-ΚΟΥΜΠΑΝ 1 (4.20) Εδώ μιλά το κίνητρο. Απουσίες δεν έχουν οι γηπεδούχοι και η Κουμπάν στερείται κινήτρου. Η υψηλή απόδοση μας δίνει περιθώρια & για κάλυψη.

ΛΕΙΨΙΑ-ΝΤΑΡΜΣΤΑΝΤ 1 (2.20) Προφανής επιλογή, μια από τις τελευταίες ευκαιρίες της πανάκριβης red bull να σώσει την χρονιά. Δεν πιστεύω να γίνει καμιά "ματσακονιά". Θα πάω στον Άσσο.

ΜΠΑΡΙ-ΜΠΟΛΟΝΙΑ 1 (2.40) Από την αρχή της χρονιάς γράφω ότι η Μπάρι θα μπει & στα πλέι-οφ. Το έγραφα ακόμη & όταν ήταν κοντά στις θέσεις του υποβιβασμού. 35.000 κόσμο θα έχει στο πλάι της, τελευταία ευκαιρία να προλάβει, της πάνε καλύτερα & οι Παρασκευές....... η Μπολόνια δεν είναι καλά.

ΜΑΡΣΕΙΓ-ΛΟΡΙΑΝ 1 &OVER (2.10) Συσπείρωση στις τάξεις των Μασσαλών που παρά το αρνητικό σερί κυνηγούν την Μονακό. Χωρίς απουσίες, περιμένω ματς αποδείξεων & συντριβή των φιλοξενούμενων που κάνουν νερά στο σημαντικότερο σημείο του πρωταθλήματος.

ΣΙΒΑΣΠΟΡ-Μ.Ι.Γ. 2 (4.10) Μεταξύ των τριών σημείων διαλέγω αυτό με την απόδοση που θα παιχτεί λιγότερο.......

ΚΑΤΑΝΙΑ-ΤΕΡΝΑΝΑ 2 (8.00) Ξαφνικά οι Σικελοί έγιναν ομαδάρα? ΟΧΙ βεβαίως! & μην ακούσω ότι ελπίζει για πλέι - οφ, δεν υπάρχει περίπτωση! Έχει πάρει πολύ χρήμα ο Άσσος & βλέπω κηδεία!!!

ΚΟΡΔΟΒΑ-ΜΠΙΛΜΠΑΟ 2 (2.05) Ανεξάρτητα από την καλύτερη κατάσταση της ομάδας του Ερνέστο υπάρχει & το κίνητρο της Ευρώπης. Κάτι τέτοια παιχνίδια τα καθαρίζει η Μπιλμπάο που στο τέλος πάει να σώσει την χρονιά. Κλείνοντας να αναφέρω το ματσάκι του πρώτου γύρου όταν η Κόρδοβα καιγόταν για την παραμονή στις τελευταίες θέσεις & πήρε μεγάλο & συνάμα "περίεργο" διπλό. Τώρα αυτή που καίγεται είναι η φιλοξενούμενη.......

Πολλά είναι....διαλέξτε



 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου