Παρασκευή 20 Μαρτίου 2015

ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ & ΣΤΟΧΕΥΜΕΝΟ ΠΟΝΤΑΡΙΣΜΑ!

                    Το ευρωπαϊκό τριήμερο μας γονάτισε, αποδέχομαι τα λάθη μου, υπόκειμαι τις συνέπειες, αλλά κάποια πράγματα δεν χωνεύονται με τίποτα.

                     Ντόρντμουντ - Γιουβέντους. Εντάξει, ποντάροντας στην πρόκριση των Βεστφαλών υπάρχει ρίσκο γιατί αφενός κοντράρεις την βαριά φανέλα της Vechia Signora, αφετέρου έχεις εις βάρος το σκορ του πρώτου αγώνα. Μόλις μπήκαν οι ομάδες στο χορτάρι, έπαθα με την ατμόσφαιρα & δεν θα σας κρύψω ότι ζήλεψα κιόλας αλλά πάμε παρακάτω. Δεν μπορείς ρε Ντόρντμουντ να την έχεις πατήσει στο πρώτο παιχνίδι, να έχεις τέτοιο λαό μέσα & να χάνεις με κάτω τα χέρια 0-3...... ΉΜΑΡΤΟΝ! Τελικά είσαι μικρή ομάδα....  
                    Δυναμό Κιέβου - Έβερτον. Δεν είναι η πρώτη φορά που μας απογοητεύει η φετινή αλλοπρόσαλη Έβερτον, αλλά ευρωπαϊκά είχε δείξει αξιοσημείωτη σταθερότητα & πυγμή για κάτι καλό. Άλλωστε μην ξεχνάτε ότι ήταν η μοναδική Αγγλική ομάδα που είχε απομείνει στα ευρωπαϊκά σαλόνια !!! 5-2....... & Αποκλεισμός.......ΞΑΝΑΉΜΑΡΤΟΝ!!! Τίποτα!!! Άντε χώνεψε το εσύ.
                    Αίαντας - Ντνιεπρ. Μετά την πρώτη σφαλιάρα της Έβερτον λέω, θα προκριθούν & οι δύο ουκρανικές? Δύσκολο. Βλέπω ρεπορτάζ, χωρίς 3 βασικούς οι Ουκρανοί & τον προπονητή να βλέπει το παιχνίδι από τον καναπέ, λες, τί πιο φυσιολογικό οι Ολλανδοί να τους πατήσουν, να προκριθούν & να σώσουν την χρονιά, αφού ενδοχώρια είναι πολύ πίσω από την πρώτη θέση. Μπήκε δυνατά αλλά μετά έπεσε σε απόδοση & οι Ουκρανοί ισορρόπησαν. Δεν γίνεται όμως να ισοφαρίζεις το σκορ του πρώτου ματς, να πας την πρόκριση στην παράταση & να μένεις εκτός !!! ΞΑΝΑ ΜΑΤΑΉΜΑΡΤΟΝ Δεν το δέχομαι!
                    Το δέχεσαι δεν το δέχεσαι φάε την μπανάνα & προχώρει!!!
                     Για σήμερα στοχευμένα μια τράδα:
ΚΑΡΑΜΠΟΥΚ-ΚΟΝΙΑΣΠΟΡ 1 (2.20)
ΠΕΣΚΑΡΑ-ΜΠΑΡΙ 2 (3.30)
ΠΑΡΙ-ΛΟΡΙΑΝ combi 1 & οver (2.00)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου