Κυριακή 3 Μαΐου 2015

ΒΑΛΕ & ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΟΥ!!!

              Για τα χθεσινά, πραγματικά κρίμα για την εμφάνιση της ΝΙΜ που παρόλο που προηγήθηκε & στην επανάληψη πίεσε πολύ την πρωταθλήτρια τελικά πάλι έφυγε με το κεφάλι κάτω. Στο ματς της Σικελίας τα λόγια είναι περιττά, 3 σούτ έκανε στο πρώτο ημίχρονο προηγήθηκε & μετά τίποτα! Το ΛΙΒΟΡΝΟ πίεσε αφόρητα αλλά δεν καταλαβαίνω πως μπορεί ένας επαγκελματίας ποδοσφαιριστής να μην σουτάρει τέρμα! 18 ΣΟΥΤ ΕΚΤΟΣ ΤΕΡΜΑΤΟΣ! Πολλά βάζω στο νου μου ...... αλλά δεν είναι ώρα. Τουλάχιστον ρεφάραμε στο 95΄. Πάμε στα σημερινά.


ΗΡΑΚΛΗΣ ΨΑΧΝΩΝ-ΕΠΙΣΚΟΠΗ 1 (2.30) Καμία σχέση οι δύο ομάδες αν & οι ευβοιώτες δεν χαρακτηρίζονται από σταθερότητα. Αυτό το παιχνίδι όμως βάζει τον χαμένο από κάτω στην μάχη των play-out & δεν συγχωρούνται λάθη. Περιμένω λοιπόν σοβαρότητα & Άσσο. 

ΣΑΡΛΕΡΟΥΑ-ΑΝΤΕΡΛΕΧΤ 2 (2.10) Το πιο δυνατό σημείο της ημέρας & αυτό το λέει κάποιος που κουβαδιάστηκε τρελά μεσοβδόμαδα....με την Γάνδη.

ΜΑΙΝΤΖ-ΑΜΒΟΥΡΓΟ Χ2 (2.00) ΤΟ ΑΜΒΟΥΡΓΟ ΔΕΝ ΠΕΦΤΕΙ! Το είχα γράψει εδώ όταν οι ελπίδες του ήταν λίγες. Σήμερα στην έδρα της αδιάφορης ΜΑΙΝΤΖ κάτι θα βάλει στο σακούλι.

ΑΛΜΠΑΘΕΤΕ-ΜΠΑΡΤΣΑ Β΄ Χ (4.00) Πιο πολλά αυτά που τις συνδέουν παρά αυτά που τις χωρίζουν. Δεν βλέπω Άσσο.

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ-ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ 1 (1.80) Μικρό μεν αλλά με αυτά που γίνονται στο μαγαζάκι του ΒΑΓΓΕΛΑ με τα παραρτήματα δεν μας αφήνει να το αμφησβητήσουμε.

ΡΟΜΑ-ΤΖΕΝΟΑ 1 (1.60) Σε ένα φιλαράκι του είπα: "Βάλε το σπίτι σου στην δυάδα ΡΟΜΑ-ΑΝΤΕΡΛΕΧΤ, να πάρεις άλλα δύο!" Το βράδυ θα ξέρουμε αν το φιλαράκι θα κοιμηθεί σε παγκάκι....

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου