Σάββατο 10 Ιανουαρίου 2015

Η ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ ΞΕΚΙΝΑ ΜΕ ΤΑΜΕΙΟ !

Επιτέλους επιστροφή στην στοιχηματική μας πραγματικότητα, που δεν σας κρύβω ότι μου έλλειψε λιγάκι. Επανέναρξη λοιπόν και τα ευρωπαικά πρωταθλήματα έχουν ήδη πάρει φωτιά. Διάγουμε ήδη μια αγωνιστική που βλέπω κάποια παιχνιδάκια πολύ δυνατά. Βεβαίως δεν θα ανοιχτούμε πολύ καθώς κάποιες ομάδες ακόμη δεν έχουν "κόψει την βασιλόπιτα" και μπαίνουν να παίξουν μπάλα, για αυτές που δεν έχω φρέσκια εικόνα δεν θα ασχοληθώ ιδιαίτερα. Και ξεκινώ αμέσως.

ΒΕΡΟΙΑ - ΚΑΛΛΟΝΗ OVER 2,5 (2,40) Μεταξύ διπλής ευκαιρίας Χ2 του 1.80 και του over του 2.40, δεν μου πήρε & πολλή ώρα να διαλέξω το δεύτερο. Άνετες βαθμολογικά ομάδες με αφελής άμυνες και ταλαντούχες επιθέσεις. Ο ορισμός του over & ειδικά σε τέτοια τιμή.... Αγοράζω!

ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ - ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ 2 (4,20) Σε αυτό το ματς δεν υπάρχει Άσσος! Όποιος διστάζει στο ξερό, μπορεί να το καλύψει (καθόλου κακή η διπλή ευκαιρία κοντά στο 2).

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΛΟΛΗΣ - ΠΑΟΚ 2 (2.70) Αν δεν το πάρει αυτό το ματς ο δικέφαλος ΑΝΤΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ! Επειδή όμως πιστεύω ότι θα μιλήσει ο εγωισμός των παιχτών του Άγγελου, ο Παοκ στην Τρίπολη θα τρώει σίδερα και θα βάλει τους 3 βαθμούς στο σακούλι.

ΤΟΡΙΝΟ-ΜΙΛΑΝ 2 (2.70) Παρακολουθώ το Τορίνο πολύ καιρό & έχω συμπεράνει ότι πρόκειται για πολύ "ρηχή" ομάδα, καμία σχέση με την περσυνή. Η Μίλαν αντιθέτως φέτος έκανε καλές προσθήκες και παίζει μπαλίτσα. Η ήττα από το Σασσουόλο θα τους ξυπνήσει και η squadra του Σίλβιο θα το πάρει το τρίποντο.

Κλείνω με ένα ΔΙΠΛΟ Διαίσθησης
ΕΙΜΠΑΡ - ΧΕΤΑΦΕ 2 (3.45) Όποιος με εμπιστεύεται ακολουθεί.........

ΤΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΤΟΥ SPORTEXAKI ΣΑΣ ΕΥΧΟΝΤΑΙ ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου