Σάββατο 9 Μαΐου 2015

ΣΗΜΕΙΑ... ΜΠΕΤΟΝ !!!

                                 Την προηγούμενη Κυριακή χάσαμε στο 82΄τη Μπαρτσελόνα β΄ για να γίνει το απόλυτο & να βγει ένα πολύ δυνατό δελτίο. Το ρημάδι, αρκεί μια καλή για να βγεις & από πάνω κιόλας. Τα έχουμε ξαναπεί όμως, Αυτή η Στάνη Αυτό το Τυρί Βγάζει! Βέβαια όταν βγαίνουν τόσα σημεία-προτάσεις & σπάει 1, δεν μειώνεται η επιτυχία. 

                         Πριν πάω στα του Σαββάτου, μια παρατήρηση για το φαινόμενο "εποχιακό" στοίχημα. Το στοίχημα δεν είναι ΠΡΟΠΟ & είναι κατά βάση παιχνίδι αποδόσεων. Όσο πλησιάζουμε προς το τέλος των πρωταθλημάτων οι bookmakers δίνουν αποδόσεις περισσότερο βάσει κινήτρου παρά αγωνιστικής εικόνας & ικανότητας, οπότε τα λάθη τους ελαχιστοποιούνται, καθώς αρχίζουν & οι "άνετες" ομάδες να κάνουν τα στραβά μάτια & να μην χτυπάνε τα παιχνίδια στα ίσα. 
Για σήμερα:
ΧΑΛ-ΜΠΕΡΝΛΙ 1 (1.95) Εδώ βλέπω το πιο δυνατό σημείο της ημέρας. Το πρόγραμμα των γηπεδούχων δεν επιτρέπει κάτι άλλο εκτός της νίκης, απέναντι στην υποβιβασμένη ΜΠΕΡΝΛΙ. Καλύτερη ομάδα, μπροστά στον κόσμο της, σε παιχνίδι do or die, με τον Άσσο κοντά στον διπλασιασμό. Θα πάρω.
ΣΤΟΥΤΓΚΑΡΔΗ-ΜΑΙΝΤΖ 1 (2.00) Ή κερδίζει την αδιάφορη Μάιντζ ή αποχαιρετά την κατηγορία. Ξέρω ότι ο Άσσος θα παιχτεί πολύ, αλλά δεν μπορώ να τον αφήσω να πέσει κάτω. Αν δεν βγει, εγώ θα χάσω τα λεφτά μου & αυτή την κατηγορία.
ΜΕΤΣ-ΛΟΡΙΑΝ 2 (2.80) Τελευταία φορά που κόντραρα τους υποβιβασμένους γηπεδούχους έσπασα τα μούτρα μου. Σήμερα τα πράγματα είναι διαφορετικά. Η Λοριάν θέλει να ξεμπερδεύει με την παραμονή & δεν θέλει να ψάχνει βαθμούς τελευταία αγωνιστική με τους Μονεγάσκους.....

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου