Κυριακή 24 Μαΐου 2015

ΤΡΙΑΔΟΥΛΑ & live betting

                Μεγάλη η κουβέντα για το live betting & πολλές οι απόψεις, ποια η δική μου? Είναι το μοναδικό όπλο του παίχτη απέναντι στον μπούκ! Πριν το ματσάκι  ο μπουκ πουλάει όσο θέλει, αν γουστάρεις αγοράζεις, δε πα να βλέπεις πολύ ένα σημείο, θα αγοράσεις όσο θέλει αυτός, αυτός βλέπει ειδήσεις, παρασκήνια, ΤΖΙΡΟΥΣ, κίνητρο & αποφασίζει την τιμή που τον συμφέρει να αγοράσεις, με σκοπό όποιο & να είναι το αποτέλεσμα να είναι πάντα κερδισμένος.

             Στο live betting τα πράγματα αλλάζουν λιγάκι. Ο παίχτης μπορεί να δει πως πάει το ματσάκι, να επισημάνει περίεργες συμπεριφορές ομάδων (καθόλου σουτ ή μόνο εκτός τέρματος), συσσώρευση τζίρων, ακόμη & να διορθώσει ενδεχόμενο λάθος του. Για παράδειγμα, πριν την σέντρα, ένα οβεράκι 2,5 του 2.00, εάν το βλέπεις πολύ & δεν ξεκινήσει καλά (ημίχρονο με κουλουράκια) μπορείς να το καλύψεις με το over 1 ή 1,5 σε πολύ καλή τιμή & να σώσεις μία επιλογή, που δεν ξεκίνησε καλά. Το ίδιο & περισσότερο ισχύει & για τα σημεία που παίζονται περισσότερο. Πόσες φορές ένα σημείο που πριν την έναρξη αγοράσατε σε χαμηλή τιμή κατά την διάρκεια του ματς το είδατε σε πολύ μεγαλύτερη?......Πάρα πολλές...... Ένα συμπέρασμα λοιπόν, Ότι επιλογή βλέπεις, επεδίωξε να αγοράσεις στην πιο συμφέρουσα τιμή που εσύ θα ορίσεις ότι σε καλύπτει & όχι ότι σου πασάρουν!
Τρία ματσάκια για σήμερα, χαλαρά, με το μυαλό στο live για εκμετάλευση παρουσιαζόμενων ευκαιριών.

ΕΡΜΙΟΝΙΔΑ-ΚΑΛΛΙΘΕΑ 2 (4.50) Θεωρώ τις δύο ομάδες ισοδύναμες, με αυτή που καίγεται να είναι η φιλοξενούμενη. Πολύ βαρύτερη η φανέλα των φιλοξενούμενων, καλύτερος προπονητής, μεγαλύτερο κίνητρο, λάθος απόδοση,....... ΑΓΟΡΑΖΩ! Για μεγαλύτερη ασφάλεια βάλτε & το Χ στο 2.20 & μπουμπουνίξτε!
ΓΑΛΑΤΑ-ΜΠΕΣΙΚΤΑΣ Χ2 (2.10) Εδώ έχουμε ένα ντέρμπι με δύο από τους τρεις μνηστήρες του τίτλου, μέχρι πρότινος τουλάχιστον. Άνετοι βαθμολογικά οι γηπεδούχοι, πληγωμένοι ψυχολογικά οι φιλοξενούμενοι. Περιμένω δυνατό & θεαματικό παιχνίδι με τον πρώτο λόγο στην κόντρα του φαβορί.
ΠΑΟΚ-ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ ΟΒΕΡ 2,5 (2.20) Υποχρεωμένοι να αντιδράσουν & οι δύο, ο μεν ΠΑΟΚ θα παίζει μπροστά στο πάντα απαιτητικό κοινό του και θα πρέπει να κερδίσει, ο δε ΑΣΤΗΡ να αμβλύνει τις εντυπώσεις από την καρπαζιά της 4άρας. Παίζεται & το G/G. 

Πριν τον τελικό του europa league θα έχουμε ανάρτηση για τους τελικούς. 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου