Σάββατο 22 Νοεμβρίου 2014

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΚΟΥΠΟΝΙ !!!

Περίμενα αυτό το ΣΚ δύο εβδομάδες! Καλές χρυσες οι εθνικές αλλά στοιχηματικά λίγα πράγματα. Πάμε γρήγορα να δούμε τί βλέπουμε σήμερα.

Ξεκινώ με serie b.

MΠΑΡΙ-ΤΡΑΠΑΝΙ 1 (1.90). Νέος τεχνικός, αλλαγή ψυχολογίας, ανάγκη βαθμών για τους γηπεδούχους, οι οποίοι εκτιμώ ότι θα ξεκινήσουν από σήμερα ένα σερί επιτυχιών, με σκοπό το πλασάρισμα στην πρώτη τριάδα. Οι φιλοξενούμενοι δεν πείθουν, ομάδα μικρομεσαία, συμπαθητική, αλλά μέχρι εκεί, σήμερα θα χάσει.

ΒΙΤΣΕΝΤΖΑ-ΤΣΙΤΑΝΤΕΛΑ 2 DNB (2.20). Μεγάλο μπαμ την προηγούμενη εβδομάδα η Βιτσέντζα αλλά κάτι σήμερα μου λέει ότι δεν κερδίζει. Η Τσιταντέλα δεν είναι για τον πάτο, περιμένω σήμερα αντίδραση από τους βυσσινί!

Από budesliga σήμερα βλέπω πολλά, διπλό Λεβερκούζεν, άσσο Σάλκε, άνετα την Ντόρτμουντ, άλλα θα ξεχωρίσω το διπλό της Χέρτα στην Κολωνία (3.75).

Από το νησί ξεχωρίζω δύο διπλά. QPR και ΣΑΝΤΕΡΛΑΝΤ, βάσει αποδόσεων και ομάδων αξίζουν να τις ακολουθήσουμε.Στο emirates βλέπω πολλά γκολ και γέρνω προς τον Άσσο, χωρίς να αποκλείω το Χνάρι.

Από Γαλλία πολύ δυνατός ο Άσσος της Μονακό (1.68). Μικρός αλλά δυνατός.Όποιος επιλέξει και την Λοριάν δεν θα έχει και άδικο.

Κλείνω με τον Άσσο της Γκρασχόπερς (2.12). ΑΣΣΟΣ ΜΕ ΟΒΕΡ Ξερά!

Όποιος δεν πάει με Μονακό χάνει....


  

  

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου