Κυριακή 23 Νοεμβρίου 2014

TΑ ΠΟΛΥ ΔΥΝΑΤΑ !!!!

Όπως γράψαμε και εχθές το ΣΚ έχει κουπόνι μπόμπα, καλά πήγε το Σάββατο πάμε για την Κυριακή με προαίσθημα για ακόμη καλύτερα. Κάποια ματσάκια φωνάζουν από μόνα τους και αξίζουν να τα μπουμπουνίσουμε. Και αμέσως προχωρώ στο παρασύνθημα.

Από serie A



ΒΕΡΟΝΑ-ΦΙΟΡΕΝΤΙΝΑ 2 (2.15). Ίσως το πιο δυνατό σημείο της ημέρας, χωρίς πολλά πολλά, έτσι ξερά!

ΠΑΡΜΑ -ΕΜΠΟΛΙ 1 (2.30). Άλλο και αυτό! Δεν ξημερώνει Δευτέρα αν η Πάρμα δεν ξεκολήσει από τον πάτο της βαθμολογίας. ΤΕΛΟΣ και προχωράμε.

ΤΟΡΙΝΟ-ΣΑΣΟΥΟΛΟ 2 (5.02) Πεντάρι το Σασουόλο στο Τορίνο! Οι Μπουκ τρελάθηκαν και ξεπουλάνε. Τί λέτε ρε βαφτηστήρια, το Τορινάκι παραπαίει με ρόστερ ρηχό και τίποτις αξιόλογο τον τελευταίο μήνα, φαβορί του 1.80. Ευχαριστώ δεν θα πάρω, θα παίξω το 5άρι του φορμαρισμένου και ας χάσω.

Από Espagna

ΡΑΓΙΟ ΒΑΓΙΕΚΑΝΟ - ΘΕΛΤΑ 1 (2.70). Όποιος έχει παρακολουθήσει τους γηπεδούχους θα καταλάβει γιατί τους πιστεύω τόσο. Με την ΡΕΑΛ ήταν η μόνη ομάδα που την κοίταξε στα μούτρα, έπαιξε καλή μπαλίτσα και ας έφαγε τα ντόρτια της. Σήμερα θα κερδίσει, άλωστε αρκετά τράβηξε το παραμύθι της Θέλτα.

ΕΛΤΣΕ- ΚΟΡΔΟΒΑ 2 (4.70). Ανάμεσα σε δύο ομάδες που δεν διαφέρουν ιδιαιτερα πάω με την καλύτερη απόδοση και την δίψα για την πρώτη νίκη.

ΑΛΜΠΑΘΕΤΕ - ΟΣΑΣΟΥΝΑ 2 (3.20). Χάρες στην ουραγό δεν ξαναγίνονται, τουλάχιστον όχι από την Οσασούνα, και όποιος κατάλαβε κατάλαβε! ΔΙΠΛΟ

Κλείνω με Βέλγιο, έτσι για αλλαγή κλίματος και επιλέγω το διπλό της πιο παλαβής ομάδας, ΚΟΡΤΡΑΙΚ-ΖΟΥΛΝΤΕ ΒΑΡΕΓΚΕΜ 2 (3.25)



 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου