Σάββατο 18 Απριλίου 2015

ΠΟΝΤΑΡΟΝΤΑΣ ΣΤΗΝ ΦΑΝΕΛΑ

                     Επιστρέφουμε μετά από τις Άγιες ημέρες του ΠΑΣΧΑ όπου παρά την συνεχή ροή του κουπονιού το παράτησα για λίγο. Ξημερώματα & ακόμη σκέφτομαι ένα φιλαράκι που φόρτωσε την Μαρσέιγ & προδόθηκε. Ξέρετε πόσος κόσμος κουβαδιάστηκε? Αναρωτιέμαι πως την μία παίζει μπαλίτσα με την δυνατή Μπορντώ & την άλλη εβδομάδα δεν κάνεις ούτε σουτ απέναντι στην άμπαλη Ναντ! Άντε βγάλε άκρη & παίξε...
                      Συνηθίζω να λέω όμως ότι ξημερώνει μια νέα στοιχηματική ημέρα που είναι τελείως διαφορετική. ΒΑΣΙΚΟ, δεν πρέπει να μεταφέρουμε την απογοήτευση & τον στοιχηματικό μας πανικό από μέρα σε μέρα. Χθες έχασες, πάμε για άλλα σήμερα. Δεν προσπαθώ να ρεφάρω παίζοντας ότι βρω μπροστά μου ή καλύτερα ότι μου πασάρει ο Μπουκ!
Για σήμερα βλέπω φανέλα & κίνητρο. 

ΠΟΝΦΕΡΑΝΤΙΝΑ - ΟΣΑΣΟΥΝΑ 2 (3.80) Ομολογώ πως το ήθελα παραπάνω από το 4, αλλά δεν μπορούμε να τα έχουμε όλα. Παρατηρώ μια θεαματική βελτίωση στην  φιλοξενούμενη η οποία στα παιχνίδια με ΧΙΧΟΝ και ΜΠΕΤΙΣ (α ημίχρονο) ήταν πολύ καλή. Πλέον έχει ψυχολογία, είναι πιο σοβαρή & στην τελική δεν έχει & πολλά περιθώρια απωλειών καθώς η στάθμη του υποβιβασμού όλο και ανεβαίνει.

ΚΑΣΙΜΠΑΣΑ - ΜΠΕΣΙΚΤΑΣ 2 (2.40) Δεν μπορώ να διανοηθώ ότι η παρέα του ΝΤΕ ΜΠΑ ΜΠΑ θα ρίξει λευκή πετσέτα για τον τίτλο από τώρα. Πήρε ανάσες, έχει ποιότητα, βλέπω πάθος & μετά την τελευταία της γκέλα βλέπω ανάκαμψη. Χαμηλό το διπλό μεν, αλλά διπλό!

ΜΕΤΣ - ΛΑΝΣ 2 (3.80) Δεν τσιμπάω με τους γηπεδούχους με δύο-τρεις καλές εμφανίσεις. Παραμένουν υποβιβασμένοι & χωρίς ουσιαστικό κίνητρο. Άσε που ήδη σκέφτονται οι παίκτες τα νέα τους συμβόλαια. Μια τέτοια ομάδα την παίζεις σε αποδώσεις φαβορί??? Εννοείται πως όχι! Η Λανς την προηγούμενη εβδομάδα κόντραρε στα ίσα την πολύ καλή Λοριάν & δείχνει ικανή να πάρει αποτέλεσμα & να ξεκολλήσει από τον πάτο. Επιλογή μου το διπλό σε απόδοση αουτσάιντερ.

Ρίξτε μία ματια: ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ - ΚΑΛΛΟΝΗ 2 (7.00)
                           ΚΕΡΚΥΡΑ - ΠΑΟΚ 2 (1.80)  


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου